VOORGERECHTEN
Dagsoep met brood & boter 9.5
Kaaskroketten 17.50
Garnaalkroketten 22
Duo kaas & garnaalkroket 20
Carpaccio, tapenade van tomaat, parmezaan & truffelmayo 20
HOOFDGERECHTEN
deze gerechten worden geserveerd met frieten of kroketten, tenzij anders vermeld
Stoofvlees gemaakt met Trappist van Westmalle & koud slaatje 25
Chateaubriand, per 2 pers., warme groenten & saus naar keuze 65
Ierse filet pur, seizoensgroenten 37
Vispannetje met puree & groenten 28
Rundsburger, mozzarella, rucola, pesto mayo, rode ui & tomaat 24
Veggie burger, mozzarella, rucola, pesto mayo, rode ui & tomaat 24
DESSERT
Moelleux met bolletje huisgemaakt vanille ijs 13
Coupe bresiliƫne 10.5
Dame blanche 13
Soya ijs met amandel, gezouten karamel & seizoensfruit 11